Beşiktaş'ta Ronaldinho rötar yaptı!
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Ronaldinho'nun menaceri Roberto Assis, özel sebeplerden dolayı dün İstanbul'a gelemedi. Assis'in bu hafta gelerek görüşmelere başlaması bekleniyor
ABONE OLBeşiktaş transferde büyük oynuyor. Brezilya'nın yetiştirdiği en önemli yıldızlardan birisi olan Ronaldinho'yu kadrosuna katmak isteyen Siyah-Beyazlılar, oyuncunun abisi ve aynı zamanda menaceri olan Roberto Assis'i İstanbul'a davet etmişti. Dün gelmesi beklenen Assis, özel sebeplerinden dolayı gelemedi ve yönetime haber gönderdi. Yıldız futbolcunun transferi için yapılacak olan görüşmelerin bu hafta başlayacağı öğrenildi. Roberto Assis'in, bu hafta sonuna kadar İstanbul'a gelmesi beklenirken, Beşiktaş da oyuncunun maliyeti için çalışmalara başladı. Yıllık 12 milyon Euro isteyen Ronaldinho için kulübün 3 milyon Euro'yu kasasından, kalan 9 milyon Euro'yu da sponsor desteğiyle temin etmesi bekleniyor.
Gözünden sakatlandı
Transfer konusunda bu gelişmeler yaşanırken Ronaldinho, yaşadığı sakatlıkla korkuttu. Libertadores Kupası'nda Tijuana ile oynanan karşılaşmada sol gözünden sakatlanan Sambacı, tedavi altına alındı. Hastaneden çıkar çıkmaz durumuyla ilgili olarak sosyal medyadan bilgi veren yıldız futbolcu, durumunun iyi olduğunu belirtti.
(fanatik)