İnançlı bir insanım! Her maç öncesi...

İnançlı bir insan olduğunu belirten Olcay Şahan, maça çıkmadan önce mutlaka dua ettiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2014 13:43 GÜNCELLEME 24.09.2014 13:43 Beşiktaş
İnançlı bir insanım! Her maç öncesi...

Futbola gönül veren herkes, Olcay Şahan’ı alkışlıyor. Bursa’daki 1-0’lık galibiyetin mimarı, 2012-13 sezonunda geldiği Beşiktaş’ta hiçbir maçı kaçırmadı. Ligdeki 71 haftanın hepsinde forma giydi.

İnançlı bir insan olduğunu söyleyen ve her maç öncesi dua ettiğini belirten Olcay, başarısının arka planında ailesinin, nişanlısının desteğinin yattığını belirtti.

Gurbetçi yıldız, enerjisini annesinin yaprak sarması ve ıspanak böreğine bağlıyor.

İşte Olcay'ın o açıklamaları:

İNANÇLI BİR İNSANIM

Yeşil zemine ayak basmadan önce mutlaka dua eden 1987 Düsseldorf doğumlu sol açık, “Bunu yalnız ‘kazanalım’ diye değil, sakatsız, belasız bir müsabaka temennisiyle yaparım. Aynı şekilde özel hayatımda da. İnançlı bir insanım. Bu terbiyeyi aldım.” ifadelerini kullanıyor.

Saray Hanım’ın her mücadeleye geldiğini aktaran Olcay, annesini öpmeden soyunma odasına gitmediğini anlatıyor. Beşiktaş’taki takım ruhuna ve arkadaşlık ortamına dikkati çeken Olcay, taraftara da sesleniyor: “Onların müthiş desteğiyle daha güzel şeyler olacak.” “Yuvaya ruh katmaya geldik.” temasıyla çekilen yeni statları Vodafone Arena’nın reklam filminde boy gösteren Olcay, sabırsızlıkla inşaatın tamamlanmasını bekliyor: “Orada tribünlerle bütünleşiyoruz. Bitince bizi kolaylıkla yenebileceklerini sanmıyorum.”

KAYNAK : Zaman