Beşiktaş'ta çifte sakatlık şoku! İlk yarıdan...

Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaştığı maçın henüz başında sakatlanan Dorukhan Toköz oyuna devam edemedi. İlk yarının sonlarında sakatlanan Adriano da kenara gelmek zorunda kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.12.2018 19:51 GÜNCELLEME 22.12.2018 20:14 Beşiktaş
Beşiktaş'ta çifte sakatlık şoku! İlk yarıdan...

Beşiktaş'ta son haftalarda gösterdiği performansla beğeni kazanan ve kadrodaki yerini sağlamlaştıran Dorukhan Toköz, Kasımpaşa maçının hemen başında şanssız bir sakatlık yaşadı.

 

 

Maçın 3. dakikasında gol atan Dorukhan, gol sevinci sırasında sakatlık geçirdi. Büyük bir üzüntü yaşayan Dorukhan, hakem Cüneyt Çakır'ın VAR'dan golü geçersiz saymasının ardından ise ikinci şoku yaşadı.

Dorukhan'ın dizinde ciddi bir şekilde ağrı hissettiği ve bu nedenle oyundan çıktığı belirtildi. Sedyeyle soyunma odasına götürülen genç futbolcu, tedavisinin ardından yürüyerek yedek kulübesine geldi.

 

 

Acı içinde oyundan çıkan Dorukhan'ı Necip Uysal teselli etmeye çalışırken genç futbolcunun yerine Ryan Babel oyuna dahil oldu.

ADRİANO DA DEVAM EDEMEDİ

43. dakikada Popov'a faul yaparak sarı kart gören Adriano, bu pozisyonda sakatlık yaşadı. Tedavisi yapılan yıldız futbolcu oyuna devam edemedi. Adriano'nun da yerine 45+1'de Fatih Aksoy oyuna girdi.