Şenol Güneş açıkladı! 'Yüzde 90 gitti...'

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, gündemdeki transfer iddialarına açıklık getirdi. Güneş takımda ayrılması gündemde olan Quaresma için yüzde 90 gitti derken Tolgay anlaşmasının da olduğunu belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2019 15:07 GÜNCELLEME 30.01.2019 21:30 Beşiktaş
Şenol Güneş açıkladı! 'Yüzde 90 gitti...'


Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde;

 

 

"Domagoj Vida transferi dün konuşuldu ama olmadı. Vida, takımda kalacak gibi görünüyor. Enzo Roco'nun ayrılma durumu vardı ama o da kalıyor."

Quaresma %90 gitti. Yerine o kalitede kimi alacağız? Quaresma gelip benimle konuşmadı. Benim bildiğim ailesini göndermiş. Son ana kadar acaba kalır mı, kalmaz mı bilmiyordum. Tokalaştık, oyuncu kararını vermiş. Quaresma ve Babel'in gidişiyle farklı bir oyun ortaya çıkacak. Daha önceki oyun kötü değildi ama belli bir oyun oynamak zorunda kalıyorduk.

 

 

Tolgay anlaşması olmuş. Ben Şener ve Alper’in ikisini de tercih ederim ama oyuncuların anlaşmaları var. Aldığımızı oyuncu, verdiğimiz oyuncudan daha fazla alırsa sıkıntı yaşarız."

Orkan Çınar'ın gelen raporları olumsuz. Geri almayı düşünüyorduk ama vazgeçtik. Toparlanması gerekiyor.

Dorukhan'ı, Atiba ve Oğuzhan'un önünde görüyorum şu anda. Adriano'ya bu seneye kadar kefil olurdum ama şimdi bilmiyorum.

Muhayer yetenekli bir futbolcu, Adem ve Oğuzhan tarzında. Oğuzhan iyi niyetli çalışıyor ama son oynadığı maçta 15 dakikada 1 kere topla buluştu. Dorukhan düz oyuncu ama her şeyi yapıyor.

Sözleşmem bitince çalışır mıyım bilemiyorum. Beşiktaş'tan sonra gideceğim en iyi yer Milli Takım olur.