Beşiktaş kötü gidişe 'dur' dedi
Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Denizlispor'u 3-2 yenerek 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi.
ABONE OLDenizlispor ile Beşiktaş Denizli Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı Beşiktaş 3-2 kazandı.
İlk yarıya etkili başlayan ve rakip yarı sahaya yerleşen siyah-beyazlı ekip, 13. dakikada Atiba Hutchinson ve 39. dakikada Vincent Aboubakar'ın penaltıdan kaydettiği gollerle soyunma odasına 2-0 önde girdi.
İkinci yarıya da iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, 47. dakikada Larin'in golüyle farkı 3'e çıkardı: 0-3. Beşiktaş'ta Josef de Souza, 66. dakikada VAR incelemesinin ardından kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan rakibi karşısında baskısını arttıran Denizlispor 76. dakikada Mesanovic ve 90+4. dakikada Sacko'un attığı gollerle farkı 1'e indirse de maçta başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 3-2 galip ayrıldı.
Bu sonuçla Beşiktaş puanını 10'a çıkardı. Denizlispor ise 5 puanda kaldı.
Beşiktaş gelecek hafta sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Denizlispor ise haftayı bay geçecek.
MAÇ TABLOSU
Stat: Denizli Atatürk
Hakemler: Alper Ulusoy, İbrahim Çağlar Uyarcan, İlker Takpak
Yukatel Denizlispor: Pantilimon, Özer Özdemir (Dk. 88 Bergdich), Subotic, Mustafa Yumlu (Dk. 9 Oğuz Yılmaz) Lopes, Mesanovic, Bakalorz, Recep Niyaz (Dk. 60 Aissati), Sagal (Dk. 60 Sacko), Varela, Rodallega
Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, De Souza, Dorukhan Toköz (Dk. 77 Necip Uysal), Ghezzal (Dk. 86 Gökhan Töre), Hutchinson, Larin, Aboubakar (Dk. 90 Güven Yalçın)
Goller: Dk. 13 Hutchinson, Dk. 39 Aboubakar (Penaltıdan), Dk. 48 Larin (Beşiktaş), Dk. 76 Mesanovic, Dk. 90+4 Sacko (Yukatel Denizlispor)
Kırmızı kart: Dk. 67 De Souza (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 24 Dorukhan Toköz, Dk. 35 Rosier, Dk. 58 Vida (Beşiktaş), Dk. 27 Bakalorz, Dk. 35 Oğuz Yılmaz (Yukatel Denizlispor)