Oğuzhan’dan cami için 20 bin Euro yardım!

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup Hollanda'da yapılması planlanan cami için 20 bin euro bağış gönderdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2021 16:18 GÜNCELLEME 04.04.2021 16:18 Beşiktaş
Oğuzhan’dan cami için 20 bin Euro yardım!

Hollanda’nın Krommenie kentinde yapılması planlanan Diyanet İşlerine bağlı Anadolu Camii için başlatılan kampanyaya, Türkiye’den Beşiktaş ve A Milli futbol oyuncusu Oğuzhan Özyakup 20 bin euro bağış gönderdi. 

Hollanda doğumlu olan milli futbolcunun, Türk çocuklarına derslik olarak da bölümü olacak olan cami inşaat kampanyasına desteği cemaat ve cami yönetimini oldukça memnun etti. Krommenie’de yapımı planlanan Anadolu Camiinin Başkanı Resul Şahin sosyal medya hesabından milli futbolcunun yaptığı bağışı duyurdu. 

Resul Şahin bu konuda şunları söyledi:

"Hollanda'nın Zaandam şehrinde doğup büyüyen kentimizin gururu milli takımımızın ve Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Oğuzhan Özyakup’un bu bağışı için teşekkür ederiz. Oğuzhan Özyakup ve ailesinin hiç beklemediğimiz bir anda böyle bir yardım göndermesi bizi mutlu etti. Vatandaşlarımızın ve etraftaki işyeri sahiplerinin duyarlı davranmaları biz yöneticileri büyük bir şekilde ümitlendirdi. Yeni camimizin temelinin atılmasına daha 2 ay gibi zamanımız var ve 200 bin euro açığımız var, bunu 2 ay içerisinde temin edeceğimize inanıyoruz."