Rizespor'dan tepki! 'Josef de Souza'nın Rizespor'a bir özür borcu var'

Rizespor sportif direktörü Yılmaz Bal, Beşiktaş'ın Rizespor'u mağlup ettiği maçtan sonra Josef de Souza'nın yaptığı açıklamalara cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2021 14:40 GÜNCELLEME 30.04.2021 14:43 Beşiktaş
Rizespor'dan tepki! 'Josef de Souza'nın Rizespor'a bir özür borcu var'

Süper Lig'in 38. haftasında Beşiktaş'ın, Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulunan siyah beyazlı kulübün orta saha oyuncusu Josef de Souza, "Rizespor berabere kalsın diye inanılmaz prim koydular." ifadelerini kullanmıştı. 

Konuyla ilgili konuşan Rizespor sportif direktörü Yılmaz Bal, "Maçtan sonra Josef de Souza'nın yaptığı açıklamalar bizi üzdü. Josef de Souza'nın açıklaması, talihsiz bir açıklamaydı. Bu açıklama, Süleyman Seba'nın geliştirmiş olduğu bir kulübün oyuncusuna yakışmadı. Rizespor'un hiç kimseye ihtiyacı yoktur. Teşvik primidir, oydu, buydu bunlar çok çirkin iddialar. Josef de Souza'nın, Rizespor'a bir özür borcu var. Josef de Souza'nın dayanağı varsa çıkıp açıklasın." dedi.

Josef de Souza Rizespor maçından sonra ne demişti

"Bugün biliyoruz ki Rizespor'un bizimle berabere kalması için inanılmaz bir prim ortaya koydular. Bu puanı başkalarına hediye etmek istediler. Allah'a şükür biz bu puanı bırakmadık. Galip gelen taraf bizdik."

KAYNAK : Radyospor