Salih Uçan'dan Milli Takım tepkisi! "Saygı duymayacağım"

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan, Milli Takım'a seçilmemesi üzerine, "Bunu asla kabul etmiyorum. Bana saygı göstermeyenlere saygı duyamayacağım." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2022 20:03 GÜNCELLEME 29.09.2022 20:03 Beşiktaş
Salih Uçan'dan Milli Takım tepkisi! "Saygı duymayacağım"

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan, son milli maçlarda kadroya dahil edilmemesi üzerine konuştu. 

Başarılı oyuncu Vole'ye yaptığı açıklamada, "Milli Takım kadrosu açıklanmadan pasaport işlemleri için havuzdaki futbolcularla iletişime geçilir. Alanyaspor döneminde o havuzun içindeydim. Bu sefer o geniş havuza bile alınmadım. Benim neredeyse bu 40 kişilik havuzda bile olmamam ciddi bir saygısızlıktır. Bunu asla kabul etmiyorum. Bana saygı göstermeyenlere saygı duyamayacağım." dedi. 

28 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon, Beşiktaş adına çıktığı 7 lig maçında 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. 

Salih Uçan, A Milli Takım'da sadece 2013 yılında 1 kez forma şansı bulmuştu. Uluslar Ligi maçları sırasında kadroda değişiklikler yapılırken; orta saha oyuncusu Stefan Kuntz'un kadrosunda kendisine yer bulamadı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR