Anthony Nwakaeme için menajerine ilk resmi teklif yapıldı!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in, Anthony Nwakaeme'ye onay vermesi sonrasında yönetim, Nijeryalı hücumcuya menajeri aracılığıyla ilk teklifini yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2022 09:59 GÜNCELLEME 07.12.2022 00:36 Beşiktaş
Anthony Nwakaeme için menajerine ilk resmi teklif yapıldı!

Sezon başında transfer olduğu Arabistan ekibi Al Fahya'dan ayrılma kararı alan Nwakaeme, Dünya Kupası arasında İstanbul'a gelmişti.

Burada bir dizi temaslarda bulunan 33 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Beşiktaş'a da önerilmişti. Kulübüyle sözleşmesini feshedip Ocak ayında Siyah-Beyazlılar'a katılmaya hazır olan Nwakaeme için karar verildi.

Kevin N'Koudou'nun performansından memnun olmayan teknik direktör Şenol Güneş'in, Nwakaeme'ye onay vermesi sonrasında yönetim, Nijeryalı hücumcuya menajeri aracılığıyla ilk teklifini yaptı.

İdareciler, deneyimli hücum oyuncusuna 1.5 yıllık kontrat ve bonuslarla 1,5 milyon Euro maaş önerisinde bulunduğu öğrenildi.

KAYNAK : FANATİK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR