Şenol Güneş'ten Weghorst'a cevap! "Antrenörlüğümü tartışamayız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bir oyuncunun söylemiyle antrenörlüğümü tartışamayız. Benimle az çalışıp kampa katılmadı." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.01.2023 00:00 GÜNCELLEME 28.01.2023 00:02 Beşiktaş
Şenol Güneş'ten Weghorst'a cevap! "Antrenörlüğümü tartışamayız"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu. 

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"Oyuncu ve taraftar sahnede"

"Geriden geliyoruz, işimiz hala zor. Buradan mahcup çıkmak istemiyorduk. Bizim öne çıkacağımız bir durum yok. Oyuncu ve taraftar sahnede. Oynayan ve oynatan onlar."

"Bazı oyuncuların morali bozuktu"

"Taraftarın muhteşem sevgisine teşekkür ediyorum. Hem oyuncuların, hem camianın kazanmaya ihtiyacı var. Bazı oyuncuların morali bozuktu, onları düzelttik."

"Salih Uçan kasığında bir sıkıntı hissetti"

"Salih Uçan kasığında bir sıkıntı hissetti, durumuna bakacağız."

"Şimdi Fatih Karagümrük maçı"

"Hatalar da vardı, güzel şeyler de vardı. Pozisyonlar verdik. Pozisyonlarımız var. Hatalarımızla, doğrularımızla hak ettiğimiz bir maçtı. Beşiktaş taraftarının muhteşem desteğine teşekkür ediyorum. Bugün bitti. Şimdi Fatih Karagümrük maçı."

"Durumumuz hala sıkıntılı"

"Çok işimiz var. Durumumuz hala sıkıntılı. Hem kadro oluşturacağız hem de yarışacağız. Geriden geliyoruz. Beşiktaş büyük bir camia. Bu işin sahibi de taraftar. Oyuncular bugün kırılmadan ve pes etmeden direndi. Hala aradığımız yerde değiliz. Rekabetin daha fazla olduğu ve güzel futbolun öne çıkacağı bir dönem olması gerekiyor. Yukarıyı yakalamak istiyoruz."

"Dele Alli'nin oyunculuğunu tartışmadık"

"Dele Alli'nin oyunculuğunu tartışmadık. Katkıdan bahsediyorum. İyi oynadığını düşünüyorum. Fiziksel olarak bir sorunu yok. Bu maçta oyunun her tarafında iyiydi." 

"Yetenekli oyuncular bunu kaybetmez"

"Cenk'in eksiklerinin yanı sıra artıları da var. Yetenekli oyuncular bunu kaybetmez. Daha çok çalışmalı. Bu golleri atmaya uygun bir oyuncu."

Manchester United'a transfer olan Hollandalı futbolcu Wout Weghorst'un İngiliz basınına verdiği bir röportajda Beşiktaş'ta oynadığı dönemde antrenmanlardan memnun olmadığına yönelik açıklamalarını değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı, "Dünya Kupası'na giderken onu motive ettim. Çok da memnun oldu. Bir saat zaman ayırdım. Burada yürekten oynuyordu. Burnley'den Beşiktaş'a geldi. Bizden de Manchester United'a gitti. Bir yerden isteniyorsanız iyi cevap almanız lazım. Şimdi de olsa onu oynatırım. Bu tip eleştirilere cevap vermem. Bunlar doğru şeyler değil. Bir oyuncunun söylemiyle antrenörlüğümü tartışamayız. Benimle az çalıştı. Kampa da katılmadı." diye konuştu.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR