Beşiktaş'ta ayrılık kapıda! İstanbul'da kalıyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş'tan Kerem Atakan Kesgin’i kiralık olarak kadrosuna katmaya çok yaklaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2023 19:13 GÜNCELLEME 25.08.2023 19:25 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ayrılık kapıda! İstanbul'da kalıyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş'tan Kerem Atakan Kesgin’i kiralık olarak kadrosuna katmaya çok yakın.

BeIN SPORTS'un haberine göre VavaCars Fatih Karagümrük, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralama konusunda Beşiktaş ile anlaşma sağladı.

2022 yılında Sivasspor'dan transfer edilen Kerem Atakan Keskin, geride bıraktığımız sezon Beşiktaş ile 8 Süper Lig maçında forma giydi ama takımına skor katkısı veremedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR