Marius Wolf'ten Beşiktaş'a yeşil ışık!

Beşiktaş, kadrosuna katmak için harekete geçtiği Marius Wolf'un menajeriyle yaptığı görüşmeden olumlu cevap aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2024 21:05 GÜNCELLEME 28.03.2024 21:05 Beşiktaş
Marius Wolf'ten Beşiktaş'a yeşil ışık!

Şampiyonluk yarışından erken kopan ve tek hedefi Türkiye Kupası olan Siyah- Beyazllar gelecek sezon daha güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Portekizli teknik adam Fernando Santos'un Onur Bulut ve Svensson'un performanısının yetersiz olduğunu belirtmesi üzereni sağ bek rayışlıarına başlayan yönetimin daha önce de gündemine gelen Borussi Dortmnd forması giyen Marius Wolf için yeniden masada olduğu öğrenildi. Alman oyuncunun menajeri ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen yönetimin bu görüşmeden olumlu bir şekilde ayrıldığı öğrenildi.

SANTOS ÇOK İSTİYOR

Siyah-Beyazlı kurmayların Wolf'un temsilcisiyle ilerleyen dönemlerde bir görüşme daha yaparak transferi şekellindermesi bekleniyor. Alman ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 28 yaşındaki sağ bekin de şartların oluşması halinde Türkiye'de forma giymeye sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Bu sezon Dortmund formasıyla 23 maçta 1164 dakika şans bulan tecrübeli futbolcu 1 asiste imza attı.

KAYNAK : Takvim
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR