Hasan Arat, Mario Gomez ile görüştü!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Bayern Münih Kulübü Başkanı Herbert Hainer ve siyah-beyazlıların eski futbolcusu, RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez ile bir araya geldi. ​

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 13:55 GÜNCELLEME 01.05.2024 13:55 Beşiktaş
Hasan Arat, Mario Gomez ile görüştü!

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında dün akşam oynanan Bayern Münih - Real Madrid müsabakasını Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat da takip etti.



HASAN ARAT, BAYERN MÜNİH BAŞKANI VE MARIO GOMEZ'LE GÖRÜŞTÜ

Arat, Allianz Arena'da izlediği karşılaşmada Bayern Münih Kulübü Başkanı Herbert Hainer'le bir araya gelip fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Hasan Arat, daha sonra siyah-beyazlıların eski futbolcusu, RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez ile de buluştu.



Mario Gomez bir Youtube kanalına verdiği röportajda Beşiktaş kariyeri hakkında şunları söyledi:

"Kariyerimin en iyi sezonuydu"

"İnsanlara bazen anlatıyorum. Beşiktaş'ta geçirdiğim sezon, kariyerimin en iyi sezonuydu. Her şeyiyle harika bir sezondu. 8-9 yıl sonra şampiyon olduk. Dünyanın en güzel stadyumundaki ilk golü attım. İstanbul, harika bir şehir. Benim için en iyi 3 şehirden biri."

"Dolmabahçe dünyanın en güzel stadyumu"

"Ben, Nişantaşı'nda yaşıyordum. Beşiktaş ile komşu semt. Sadece dolaşabilir ve şehrin güzelliğini görebilirsiniz. Vodafone Park'ı görmenizi tavsiye ederim. O zaman bunun gerçekten de dünyanın en güzel stadyumu olduğunu anlarsınız."



BİR SEZONDA İZ BIRAKTI


Mario Gomez, 2015-2016 sezonunda Beşiktaş formasıyla 41 maça çıkarken bu maçlarda 28 gol, 6 asiste yıldızlaştı. Siyah-Beyazlılar o sezon Süper Lig'i şampiyon tamamlarken, UEFA Avrupa Ligi'ne grup aşamasında, Türkiye Kupası'na ise çeyrek finalde veda etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR