Halim Okta: Mutlaka rapor hazırlanacak

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta, "Mutlaka rapor hazırlanacak fakat bu sezon sonunda olacak bir durum." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 23:20 GÜNCELLEME 03.05.2024 23:20 Beşiktaş
Halim Okta: Mutlaka rapor hazırlanacak

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta, “Bugün takımımız gerçekten iyi oynadı. Oyuncularımızın saha içerisinde gösterdikleri performansa göre hak ettikleri bir galibiyet oldu. Golün son dakika gelmesi biraz farklı bir atmosfer yaşattı. Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında planladığımız gibi başladık. Son 15 dakika oyun daha hareketlendi. Duran toplardan basit goller yedik. Bu goller olmasaydı daha rahat bir maç çıkarabilirdik. Sonuç olarak kazandık. Elde edilen bu galibiyet Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağımız MKE Ankaragücü maçı için oyuncularımıza moral oldu” diye konuştu.

Teknik heyet olarak futbolcular hakkında genel bir rapor hazırlanacağını vurgulayan Okta, “Mutlaka rapor hazırlanacak fakat bu sezon sonunda olacak bir durum. Serdar Hocamızla birlikte genel raporumuzu hazırlamak için sezonun sona ermesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR