Beşiktaş'ta Hansi Flick kararı!

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Alman teknik direktör Hansi Flick'ten yüksek maaş talebiyle vazgeçildiği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2024 12:20 GÜNCELLEME 05.05.2024 12:20 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Hansi Flick kararı!

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör için 4 isim öne çıkıyor.

Sabah gazetesinde yer alan haberde Hansi Flick'in menajeriyle ilk görüşmenin gerçekleştirildiği ve Alman teknik direktörün yıllık 6-7 milyon euroya yakın bir ücret talep ettiği belirtildi. Bu talebin sonrasında anlaşma şansının kalmadığı kaydedildi.

Siyah-beyazlılarda teknik direktörlük için adı geçen diğer isimlerden Nuri Şahin'le başkan Hasan Arat'ın Almanya'da bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi.Nuri Şahin'in kadro yapılanması, takımdan ayrılması ve transfer edilmesi gereken oyuncularla ilgili bir sunum yaptığı belirtildi.

Şu anda Süper Lig'de Antalyaspor'u çalıştıran ve Beşiktaş'la daha önce şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın'ı önce Samet Aybaba'nın sonrasında Hasan Arat'ın aradığı ancak görüşmelerden net bir cevabın çıkmadığı aktarıldı.

Sezona Şenol Güneş yönetiminde başlayan Beşiktaş'ta tecrübeli teknik direktörün yeniden gündemde olduğu ancak henüz herhangi bir görüşmenin gerçekleşmediği ifade edildi.

HASAN ARAT NE DEDİ?

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, teknik direktör tercihi için önlerinde zaman olduğunu ve kupa maratonu bitene kadar resmi bir görüşme düşünmediklerini söyledi.

Almanya dönüşünde basın mensuplarına İstanbul Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Arat, Borussia Dortmund Yardımcı Antrenörü Nuri Şahin'le bir görüşme yapılıp yapılmadığı yönündeki soruya, "Biz herkesle görüşüyoruz. Spesifik kişilere indirmeyin. Yerli, yabancı herkesle görüşüyoruz. Türkiye'de kupa aşamasına gelene kadar resmi bir görüşme düşünmüyoruz. Beşiktaş'ın ihtiyacı olan herkesle görüşüp bize projelerini sunmalarını isteyeceğiz. Beşiktaş değişikliğe gitmek zorunda. Bu da teknik direktörün bize vizyon koymasıyla ilgili." cevabını verdi.

Yeni teknik direktörün yerli mi yoksa yabancı mı olacağı konusunda yüzde 50'lik bir oran olduğunu söyleyen Arat, "İyi bir şey yapmaya çalışıyoruz. Beşiktaş hassas bir dönemden geçiyor. Taraftarlarımızın yönetim kuruluna inanmasını istiyorum. Vaziyet şubat ayındaki kadar sıkışık değil. Sezon başı olacağı için alternatiflerimiz daha fazla, zaman daha planlı. Şubatta, devre arasında kimse gelmek istemiyordu. Oyuncu ve teknik direktör için doğru zamanda çalışmalarımıza başladık." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR