Menajeri İstanbul'a davet edildi! Hermoso bombası

Beşiktaş, transfer listesinde ilk sırada yer alan Mario Hermoso'nun menajerini İstanbul'a davet etti. Siyah-beyazlıların ilk teklifine İspanyol stoperin olumlu yaklaştığı belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 13:58 GÜNCELLEME 06.05.2024 13:58 Beşiktaş
Menajeri İstanbul'a davet edildi! Hermoso bombası

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta stoper hedefi Mario Hermoso.

Atletico Madrid'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek Hermoso'yu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş görüşmelerini sürdürüyor.

Sabah gazetesinde yer alan haberde İspanyol stoperin Beşiktaş'ın ilk teklifine olumlu yaklaştığı ve menajerinin İstanbul'a davet edildiği belirtildi.

Haberde, 28 yaşındaki oyuncunun Atletico Madrid'den kazandığı 4 milyon euroluk maaşında çok fazla kayıp yaşamak istemediği ifade edildi.

Ek olarak Hermoso'yla yapılan görüşmede plan ve projeler hakkında bilgi verildiği, ilk temasın olumlu geçtiği aktarıldı.

İstanbul'a davet edilen menajeriyle yıllık ücret, imza parası ve bonuslar hakkında görüşüleceği kaydedildi.

AVRUPA TAKIMLARININ LİSTESİNDE

İspanyol basınından dün çıkan haberlere göre Avrupa'dan birçok takımın Mario Hermoso'yu kadrosuna istiyor.

İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa'yla birlikte İtalya Serie A'da Inter'in 28 yaşındaki stoperi transfer listesinde bulunduğuna dikkat çekildi.

Atletico Madrid'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek Hermoso'nun İspanyol ekibiyle yeni bir sözleşme ihtimalinin düşük olduğu aktarıldı.

Hermoso, bu sezon 41 maçta süre alan 28 yaşındaki oyuncu 2 gol ve 2 asist kaydetti. İspanyol futbolcunun piyasa değeri ise 25 milyon euro...

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR