Halim Okta: Başkanımız soyunma odasına geldi

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta, "Bu sezon hedef kupa olunca ve finale kalınca başkanımız ve yönetim soyunma odasına geldi" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 23:21 GÜNCELLEME 08.05.2024 00:54 Beşiktaş
Halim Okta: Başkanımız soyunma odasına geldi

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 0-0'ın rövanşında MKE Ankaragücü'nü 1-0 yenen Beşiktaş, finale yükseldi.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta açıklamalarda bulundu. 

Halim Okta'nın açıklamaları şu şekilde: 

"Kupayı kazanmak istiyoruz"

"Gerçekten çok zor bir maç oldu ama biz bu maçı kazanacağımıza inanmıştık. Kupayı kazanmak istiyoruz. Kazandığımız için mutluyuz. Bütün oyuncularımızı tebrik ederim."

"Başkanımız ve yönetim soyunma odasına geldi"

"Bu sezon hedef kupa olunca ve finale kalınca başkanımız ve yönetim soyunma odasına geldi. Başta onlar ve tüm Beşiktaşlılar mutlu oldu. Beşiktaş böyle oyunlara alışkın bir takım. Her şey bizim için çok güzel oldu. Çok mutluyuz. Maç içinde sakatlıktan çıkan oyuncularımız vardı. Yorgunluklar da oluşuyor. Farklı bölgelerde oyuncuları da oynatıyoruz. Oyuncu değişiklikleri zorunlu oldu ama bunlar maçı kazanmamıza engel olamadı. Çok mücadeleci bir maç oldu. Çok mutluyuz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR