Semih Kılıçsoy'dan transfer açıklaması

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, transferle ilgili "Ben bu konularla ilgilenmiyorum. Kulübümüm çıkarları doğrultusunda, her zaman kulübüme göre hareket ediyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2024 23:02 GÜNCELLEME 08.05.2024 23:02 Beşiktaş
Semih Kılıçsoy'dan transfer açıklaması

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri sahiplerini ödüllerini aldı.

Tören öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, "Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde kupa finali var. Onu düşünüyoruz, oraya odaklıyız. Kendi açımdan da iyi geçiyor. İyi bir performans verdiğimi düşünüyorum. İnşallah böyle devam edecek" şeklinde konuştu.

Transferle ilgili sorulan soruya ise Kılıçsoy, "Ben bu konularla ilgilenmiyorum. Kulübümüm çıkarları doğrultusunda, her zaman kulübüme göre hareket ediyorum" diye cevap verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR