Beşiktaş çıtayı yükseltti! Dünya yıldızı geliyor

Yeni sezonda güçlü bir kadroyla şampiyonluğa oynamayı hedefleyen Beşiktaş, Atlético Madrid’den ayrılması beklenen Memphis Depay'ı gündemine aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2024 00:55 GÜNCELLEME 11.05.2024 10:23 Beşiktaş
Beşiktaş çıtayı yükseltti! Dünya yıldızı geliyor

Gelecek sezona şampiyonluk hedefiyle çıkmayı amaçlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 

Kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen siyah-beyazlılar, dünyaca ünlü bir ismi gündemine aldı. 

Sports Digitale'den Sercan Dikme'nin haberine göre sezon sonu Atlético Madrid’den ayrılması beklenen Memphis Depay Beşiktaş’ın listesinde. Haberde yıldız transferi olarak işaret edilen futbolcular listesinde Memphis Depay'ın da bulunduğu belirtildi.

Bu sezon Atletico Madrid formasıyla LaLiga, Şampiyonlar Ligi ve İspanya Kral Kupası'nda toplam 28 maça çıkan Hollandalı yıldız, bu maçlarda 9 gol kaydederken 2 de asist yaptı. Santrafor, sol kanat ve forvet arkası mevkiilerinde oynayabilen 30 yaşındaki oyuncunun Haziran 2025'e kadar İspanyol kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. 

KAYNAK : Haber7
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR