Flaş iddia: Altay Bayındır, Süper Lig'in deviyle anlaştı!

Manchester United'da beklediği forma şansını bulamayan millî kaleci Altay Bayındır'ın, Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağladığı iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2024 12:47 GÜNCELLEME 14.06.2024 12:47 Beşiktaş
Flaş iddia: Altay Bayındır, Süper Lig'in deviyle anlaştı!

Manchester United’da beklediği forma şansını bulamayan milli kaleci Altay Bayındır, Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağladı. EURO 2024 sonrası resmiyet kazanması beklenen transfer için Beşiktaş’ın 5 milyon euro bonservis ve 3 milyon euro bonuslar içeren bir paket hazırladığı iddia edildi.

3 yıllık anlaşma

Daha fazla forma giyebileceği bir takıma transfer olmak isteyen Altay, Manchester United yönetimine bu durumu iletti ve kolaylık istedi. Prensip olarak Beşiktaş ile anlaşmaya varan Altay Bayındır, 3 yıllık sözleşmeye “Tamam” dedi. EURO 2024 sonrası resmiyete dökülmesi beklenen bu transfer haberi için İngiliz basını da detayları paylaştı.

Sezon bitince anlaşmaya varıldı

Beşiktaş yönetiminin Altay Bayındır için 5 milyon euro bonservis + 3 milyon euro bonuslar içeren bir paket hazırladığı aktarıldı. Siyah-beyazlıların, Altay ile sezon biter bitmez anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR