Beşiktaş'tan transfer iddialarına flaş cevap!

Süper Lig'in yeni sezonu için yoğun bir mesaiden geçen Beşiktaş, basında çıkan transfer haberleri ile ilgili açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.06.2024 13:22 GÜNCELLEME 22.06.2024 15:04 Beşiktaş
Beşiktaş'tan transfer iddialarına flaş cevap!

Beşiktaş'tan, basında çıkan transfer haberleri ile ilgili açıklama geldi.

Transfer sezonu nedeniyle medyada bazı haberlerin çıkmasının son derece doğal olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Resmi olarak transfer bile başlamadan bugün sosyal medyada ortaya atılan iddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Tamamen hayal ürünü, etkileşim alma amaçlı, yanıltmaya yönelik ve asılsız haberlerdir. Beşiktaş taraftarları doğru haberleri Beşiktaş Kulübünün resmi kanallarından öğreneceklerdir.

Sosyal medyada ortaya atılan kurgu olduğu çok açık, spekülatif, mantık sınırlarını zorlayan, olumsuz algı yaratan bu tip haberlere itibar edilmeden taraftarlarımızın resmi kanallarımızı takip etmelerini önemle hatırlatırız.

Yeni sezon kadro hazırlıklarımız planlandığı gibi itinayla yürütülmektedir."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR