Umut Meraş'ın yeni durağı belli oldu

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, son olarak Beşiktaş'ta forma giyen Umut Meraş'ı kadrosuna dahil etti.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2024 21:28 GÜNCELLEME 01.07.2024 21:28 Beşiktaş
Umut Meraş'ın yeni durağı belli oldu

Eflatun-sarılı kulüpten yapılan açıklamada, 28 yaşındaki sol bek ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Üç sezon forma giydiği Beşiktaş ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından tercihini Eyüpspor'dan yana kullanan Umut Meraş, yaptığı açıklamada, "Yüzyılı aşkın tarihiyle, adını aldığı semtin maneviyatıyla her zaman çok değerli bir kulüp olan Eyüpspor'a geldiğim için mutlu ve heyecanlıyım. Tarihinde ilk defa Süper Lig'de mücadele edecek Eyüpspor için yeni başarıların altına imza atmak adına ben de elimden gelen mücadeleyi göstereceğim. Hep birlikte nice başarılara." ifadelerini kullandı.


 

Eyüpspor Kulübü Asbaşkanı Fatih Kulaksız ise önemli bir futbolcuyu transfer ettiklerini belirterek, "Umut Meraş, ülkemizi yurt dışında temsil etmiş, A Milli Takım'ın formasını terletmiş önemli bir futbolcu. Süper Lig maratonunda bize çok katkı sağlayacağına inanarak gerçekleştirdiğimiz bir transfer oldu. İki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

BEŞİKTAŞ'A VEDA ETTİ

Diğer taraftan Umut Meraş, Beşiktaş'tan ayrılığı için bir açıklama yaptı.

İşte deneyimli oyuncunun açıklaması:

"Değerli Beşiktaş Camiası,

Üç sezonda birlikte iki kupa kazandığımız Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil etmek için forma şansı bulduğum her maçta elimden gelenin en iyisini yapmak adına çok çalıştım.

Her zaman bulunduğum yerin ağırlığını bilerek karakterimden ödün vermeden dik duruş Beşiktaş için mücadele ettim.

Başkanımız ve yönetimimize, teknik ekibimize, kıymetli takım arkadaşlarıma ve değerli kulüp çalışanlarımıza emekleri için çok teşekkür ederim.

Bu camianın üyesi olduğum her an bana sevgilerini gösteren, iyi günümde kötü günümde beni destekleyen Büyük Beşiktaş taraftarlarına da en derin samimiyetimle yürekten teşekkürlerimi sunarım.

Hepiniz kalbimde olacaksınız, sizleri seviyorum.

En içten sevgi ve saygılarımla."

Kariyerinde; Boluspor, Bursaspor, Le Havre ve Beşiktaş takımları bulunan deneyimli sol bek Beşiktaş'ta 60 maçta oynadı ve 2 kez asist yaptı.

28 yaşındaki sol bek 15 kez A Milli Takım formasını giydi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR