Geri dönecek mi? Wout Weghorst'tan Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Wout Weghorst, EURO 2024 çeyrek finalindeki Türkiye eşleşmesi ve Beşiktaş'a transfer ihtimali üzerine açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2024 22:30 GÜNCELLEME 04.07.2024 00:09 Beşiktaş
Geri dönecek mi? Wout Weghorst'tan Beşiktaş açıklaması

Trendyol Süper Lig'de bir dönem Beşiktaş forması giyen Hollandalı milli oyuncu Wout Weghorst, Hollanda - Türkiye eşleşmesi ve transferi hakkında konuştu.

Wout Weghorst TRT Spor'a yaptığı açıklamada; "Türkiye'de inanılmaz güzel zaman geçirdim ve Manchester United'dan bana teklif geldi. Buna hayır diyemezdim. Beşiktaş bana bu şansı verdiği için çok mutluyum. Beşiktaş'ta sadece pozitif ve minnet dolu anılarım var. Beşiktaş ve Türkiye için her zaman düşüncem olabilir. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz." dedi.

TÜRKİYE EŞLEŞMESİ YORUMU

Weghorst çeyrek final eşleşmesi hakkında; "Kişisel olarak Türkiye eşleşmesi, benim için duygusal geçecek. İki takım taraftarı da son derece hırslılar. Berlin'de çılgın bir atmosfer olacak. Bunu şimdiden biliyorum." açıklamasında bulundu. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR