Beşiktaş ve Fenerbahçe peşindeydi! Anderson Talisca müjdesi

Al Nassr cephesi, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin çok istediği Anderson Talisca için fiyatı belirledi. Kara Kartal ise eski Brezilyalı süper starını yeniden renklerine bağlamak istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2024 11:48 GÜNCELLEME 26.07.2024 11:48 Beşiktaş
Beşiktaş ve Fenerbahçe peşindeydi! Anderson Talisca müjdesi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Anderson Talisca ısrarı sürüyor...

Siyah-Beyazlı yönetim, yaz transfer sezonundan bu yana gündemine zaman zaman Brezilyalı yıldızı aldı. Şu anda Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr forması giyen 30 yaşındaki on numara da Arabistan'dan ayrılma fikrine sıcak bakıyor.

KİRALAMA TEKLİFİNDE BULUNULDU

Bu süreçte Beşiktaş'ın ezeli rakibi de deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu. Transferle ilgili olarak ise yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kara Kartal, son olarak Al Nassr cephesine satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

FENERBAHÇE DE GERİ ADIM ATMADI

Fakat Fenerbahçe'nin de henüz geri adım atmamış olması nedeniyle Suudi temsilcisi, oyuncuyu doğrudan satmak istiyor.

İŞTE BELİRLENEN BONSERVİS

Talisca için talep edilen bonservis bedeli ise 13 milyon euro. Bu konuda yıldız oyuncu ile masaya oturulacak. Eğer Talisca da yeniden Siyah-Beyazlı formayı giymek isterse, Al Nassr ile şartların yeniden değerlendirilmesi planlanıyor.  

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR