Beşiktaş, NBA’in dev adamı Marjanovic'in peşinde!

Kartal, basketbolda da dünya çapında ses getirecek bir transfer yapıyor. Kartal, 2015’ten beri NBA’de forma giyen ve halen serbest oyuncu statüsünde olan Boban Marjanovic’i renklerine katmak için harekete geçti.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2024 17:18 GÜNCELLEME 14.09.2024 17:18 Beşiktaş
Beşiktaş, NBA’in dev adamı Marjanovic'in peşinde!

Beşiktaş, erkek basketbolunda da atağa kalktı... Sırbistan medyasının haberine göre siyah beyazlılar, 9 yıldır NBA’de forma giyen Sırp pivot Boban Marjanovic’in tansferi için çalışmalara başladı. Son olarak Alperen Şengün’ün takımı Houston Rockets’ta forma giyen Marjanovic, serbest oyuncu konumunda.

GERÇEK BiR DEV ADAM 

Boban Marjanovic, fiziksel özellikleriyle gerçek bir ‘dev adam’. 2 metre 24 santimetre boyunda ve 132 kilo ağırlığında olan Sırp yıldız, NBA’in en uzun ve en ağır oyuncusu. Kulaç uzunluğu 2 metre 43 santimetreye ulaşan Marjanovic, bu özellikleriyle savunulması ve durdurulması zor bir isim. Yeni sezonda Beşiktaş Fibabanka adıyla mücadele edecek siyah beyazlılar, geçen sezonki kadrosundan 4 oyuncuyu gönderirken, Kelan Martin (Karşıyaka), Dustin Sleva (Murcia), Emmanuel Terry (Manisa Büyükşehir Belediyesi) ve Conor Morgan (London Lions) ile anlaştı. 

ANNESi 1.67 BABASI 1.79 EŞi 1.76 METRE

2.24 metre boyundaki Boban Marjanovic’in annesi 1.67, babası 1.79 metre, eşi Milica ise 1.76 metre boyunda. 9 yıldır NBA’de oynayan Marjanovic, San Antonio Spurs, Detroit Pistons, LA Clippers, Philadelphia 76ers, Dallas Mavericks ve Houston Rockets takımlarının formalarını giydi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR