Akyazı'da tartışmalı pozisyonlar! Şenol Güneş çıldırdı

Trabzonspor - Beşiktaş maçında iki takım adına da tartışmalı pozisyonlar yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2024 20:42 GÜNCELLEME 15.09.2024 21:10 Beşiktaş
Akyazı'da tartışmalı pozisyonlar! Şenol Güneş çıldırdı

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. 



Visca kırmızı kart gördü

Papara Park'ta oynanan karşılaşmanın 13. dakikasında maç 0-0 devam ederken Beşiktaşlı Rafa Siva, Trabzonsporlu Edin Visca'nın arkadan müdahalesiyle yerde kaldı. 



Hakem Ali Şansalan ilk başta Beşiktaş lehine serbest vuruş kararı verdi. Şansalan daha sonra VAR'dan gelen uyarıyla pozisyonu izlemeye gitti. Pozisyonu VAR'da inceleyen hakem Ali Şansalan Visca'ya kırmızı kart gösterdi. 

Visca'nın oyundan atılmasıyla Trabzonspor 10 kişi kaldı. Öte yandan Visca, Trabzonspor - Beşiktaş rekabetindeki en erken kırmızı kartı gören oyuncu oldu.



Trabzonspor'dan Masuaku tepkisi

Maçın 14. dakikasında Beşiktaş'ın sol bek oyuncusu Arthur Masuaku, Trabzonsporlu Enis Bardhi'ye faul yaptı.



Masuaku'nun bu müdahalesi sonrasında hakem Ali Şansalan, Masuaku'ya sarı kart gösterdi ve oyunun serbest vuruşla devam etmesini istedi. Kullanılan serbest vuruşta Trabzonspor 1-0 öne geçti.

Trabzonsporlu oyuncuları ve bordo-mavili tribünler, Masuaku'ya kırmızı kart çıkmamasından dolayı hakemin bu kararına tepki gösterdi.



Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Visca'ya kırmızı kart çıkmasına ve Masuaku'nun kırmızı kart görmemesine büyük tepki gösterdii. 

KAYNAK : Haber7
Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR