Ciro Immobile ve Daniele Santarelli'ye mükemmeliyet ödülü

Beşiktaş'ın İtalyan golcüsü Ciro Immobile ve A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Uluslararası Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni'nde "Mükemmeliyet ödülü"ne layık görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2024 00:24 GÜNCELLEME 20.09.2024 00:24 Beşiktaş
Ciro Immobile ve Daniele Santarelli'ye mükemmeliyet ödülü

İtalya'nın başkenti Roma'daki Valentini Sarayı'nda 21 Ekim'de ikincisi düzenlenecek törende Ciro Immobile ve Daniele Santarelli'nin yanı sıra Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel de ödüle layık görüldü.

Akdeniz Gazeteciler Derneğinin projesi kapsamında gerçekleştirilen tören, uluslararası çapta fark yaratan, barışa, dostluğa, kültüre, sanata ve spora katkıda bulunan isimleri ödüllendiriyor.

İtalyan Spor Yazarları Derneği (USSI) ve Avrupa Spor Yazarları Derneği (AIPS) katkılarıyla geçen yıl ilki düzenlenen ödül töreninde, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da ödül almıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR