Farioli'nin, Beşiktaş zaferinde Türkiye detayı!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Ajax'a 4-0 yenildi. Mücadele için yorum yapan Emre Belözoğlu, Ajax'ın hocası Francesco Farioli ile ilgili özel bir bilgi verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2024 10:30 GÜNCELLEME 27.09.2024 10:33 Beşiktaş
Farioli'nin, Beşiktaş zaferinde Türkiye detayı!

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında ağırladığı Beşiktaş'ı 4-0 mağlup eden Hollanda ekibi Ajax'ta teknik direktör Francesco Farioli, maçın ardından yaptığı açıklamada farklı kazanmalarına şaşırdığını söylemişti.

Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında iyi bir performans gösteren Hollanda devi, baskı kurduğu bölümde peş peşe goller bularak maçı kopardı.

Mücadelenin ardından Nutspor Youtube kanalında Ajax - Beşiktaş maçını yorumlayan Emre Belözoğlu, teknik direktörlük kariyerine Türkiye'de başlayan Ajax çalıştırıcısı Francesco Farioli ile ilgili de özel bir bilgi verdi.

İşte Emre Belözoğlu'nun Farioli yorumu:

 "Özel bir bilgi vereyim. Francesco Farioli, Beşiktaş maçına Türkiye’deki teknik adamlarla hazırlandı. 2-3 teknik direktörden Beşiktaş hakkında bilgi aldı."
 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR