Gedson Fernandes'e müjdeli haber!

Beşiktaş'ta bu sezonun parlayan yıldızlarından Gedson Fernandes'e Portekiz Milli Takımı yolu tekrardan açılabilir

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 12:35 GÜNCELLEME 05.10.2024 12:35 Beşiktaş
Gedson Fernandes'e müjdeli haber!

Siyah-beyazlılarda bu sezon bambaşka bir performans ortaya koyan Gedson Fernandes, 11 maçta 6 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Gedson şimdiden kariyerinin en skorer sezonuna ulaşırken bu performansıyla Portekiz Milli Takımı'nın da radarına tekrar girdi.

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez, Gedson Fernandes ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İspanyol çalıştırıcı, "Gedson için milli takım kapısının açık olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Gedson, daha önce 2 kez hazırlık maçında Portekiz Milli Takımı formasını terletmişti.

Gedson son olarak 14 Ekim 2018'de İskoçya'ya karşı forma giyerken yaklaşık 6 yıldır milli formdan uzak kaldı.

Beşiktaş'ın Benfica'dan bonservisinin yüzde 50'sine 6 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Gedson Fernandes, Portekiz alt yaş kategorilerinde de sık sık milli formayı terletmişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR