Beşiktaş açıkladı! Paulista'dan kötü haber

Beşiktaş, Gaziantep FK ile oynanan lig maçında sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kalan Gabriel Paulista'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2024 18:35 GÜNCELLEME 07.10.2024 19:04 Beşiktaş
Beşiktaş açıkladı! Paulista'dan kötü haber

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş'ın Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta Brezilyalı stoper ilk yarıda sakatlanmış ve yerini Emirhan Topçu'ya bırakmıştı.

Siyah beyazlılar konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada deneyimli oyuncunun sol uyluk üst adalesinde yırtık tespit edildiğini duyurdu.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması:

"Futbol Takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada, sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden oyuncumuz Gabriel Paulista’nın yapılan değerlendirme ve Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde sol uyluk üst arka adalesi (biceps femoris) gerilme ve kısmi yırtık tespit edilmiştir.

Gabriel Paulista’nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR