Sürpriz talip! Jean Onana, LaLiga yolcusu

La Liga ekiplerinden Real Valladolid'in Beşiktaş forması giyen Jean Onana’yı ara transfer döneminde bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 14:58 GÜNCELLEME 10.10.2024 14:58 Beşiktaş
Sürpriz talip! Jean Onana, LaLiga yolcusu

Ara transfer dönemi öncesinde kulüpler çalışmalarına şimdiden start verirken, Beşiktaş’ta takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Kamerunlu oyuncu Jean Onana için İspanya’dan teklif gelebileceği iddia edildi.

Taraftarlar performansından memnun değil

Bu sezon Beşiktaş’ta düzenli olarak ilk 11 şansı bulamayan Onana, süre aldığı kısımlarda da ortaya koyduğu oyunla tepkileri üzerine çekmişti.

Real Valladolid teklif yapmaya hazırlanıyor

Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde Beşiktaşlı yetkililerin, Jean Onana’nın takımdan ayrılması konusuna sıcak baktığı iddia edilirken, İspanyol ekibi Real Valladolid, kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Bonservisiyle birlikte transfer etmek istiyor

Real Valladolid, Jean Onana’yı ara transfer döneminde bonservis ücretiyle birlikte kadrosuna katmayı hedefliyor. Transferdeki görüşmelerin önümüzdeki haftalarda netlik kazanması bekleniyor.

KAYNAK : Akşam
Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR