Beşiktaş'ta Gedson Fernandes rüzgarı!

Beşiktaş’ta Gedson Fernandes rüzgarı esiyor. Portekizli futbolcu bu sezonki performansı ile adından söz ettiriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2024 20:02 GÜNCELLEME 13.10.2024 20:02 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Gedson Fernandes rüzgarı!

Gedson Fernandes sezona hızlı başladı. Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı, takımının en önemli hücum silahı konumunda. Fernandes, henüz daha ligin başı olmasına rağmen en golcü dönemine ulaştı.

Rakip ağları 6 kez havalandırdı

Rakip ağları 6 kez sarsan deneyimli orta saha, şimdiden kariyer sezonunu yaşıyor. Fernandes’in sergilediği bu performans Portekiz’de de yankı uyandırdı. Yetenekli orta saha için Portekiz Milli Takımından ekiplerin yakın takipte olduğu öğrenildi.

"Milli takım kapısı açık"

Beşiktaş’ın bu sezon maçlarını izleyen yetkililerin, Roberto Martinez’e detaylı bir rapor verdiği ifade edildi. Portekiz Teknik Direktörü Martinez geçtiğimiz günlerde, "Gedson Fernandes için milli takım kapısının açık olduğunu söyleyebilirim" sözlerini sarf etmişti.

12 maçta 8 gol katkısı verdi

Bu sezon daha hücumcu bir kimliğe sahip olan 25 yaşındaki futblocu, 12 maçta 6 golün yanı sıra 2 asistlik performansla 8 gole katkı yaptı. Özellikle Rafa Silva transferi ve Giovanni van Bronckhorst’un oyun planının bu değişimde önemli rol oynadığı öğrenildi.

KAYNAK : TRT Spor
Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR