Rashica, van Bronckhorst'un gözdesi oldu

Kosovalı yıldız, Van Bronckhorst’un Beşiktaş’a gelişiyle müthiş bir ivme yakaladı. Süper Lig'de 3 asistle takımın en iyisi olan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, 2.3 kilit pas ile de Rafa Silva'nın önüne geçmeyi başardı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 09:36 GÜNCELLEME 14.10.2024 09:36 Beşiktaş
Rashica, van Bronckhorst'un gözdesi oldu

Geçtiğimiz sezon tam anlamıyla kendisinden istenileni veremeyen Milot Rashica, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezona fırtına gibi başladı. Biri Avrupa'da olmak üzere 4 asist yapan Kosovalı yıldız, Süper Lig'deki 3 gol pasıyla takımın en iyisi oldu. 1.94 asist beklentisiyle de zirvede yer alan 28 yaşındaki futbolcu, kilit pasta da Rafa Silva'yı geride bıraktı. Tecrübeli isim, maç başına 2.3 kilit pas ile bu alanda da ilk sırayı kimseye bırakmadı.

MİLLİ TAKIM'DA DA BAŞARILI

Ayrıca 7 büyük şans yaratarak bu alanda da takımın en iyisi oldu. Giovanni van Bronckhorst ile sahadaki performansı olumlu yönde değişen, daha öz güvenli ve etkili oynayan Rashica, Kosova Milli Takımı'nda da önemli işlere imza atıyor. Yıldız futbolcu, son olarak Kosova'nın Litvanya'yı 2-1 mağlup ettiği maçta bir asist yapmayı başardı.

KAYNAK : Sabah
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR