Nuri Şahin, Süper Lig'in yıldızını istiyor

Borussia Dortmund'un genç teknik direktörü Nuri Şahin, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'i radarına aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2024 18:25 GÜNCELLEME 18.10.2024 19:09 Beşiktaş
Nuri Şahin, Süper Lig'in yıldızını istiyor

Borussia Dortmund ile oynattığı pozitif ve tempolu futbolla dikkat çeken Nuri Şahin için flaş bir iddia gündeme geldi.

Nuri Şahin, Gedson Fernandes'i radarına aldı

Kadrosunu güçlendirmek adına transfer yapmak isteyen genç teknik adam, Beşiktaş'ta bu sezon fırtınalar estiren Gedson Fernandes'i radara aldı. Alman kulübünün yetkilileri, Beşiktaş'ın hem ligdeki hem de Avrupa'daki karşılaşmalarını yakından takip ediyor.



Bonservisinin yarısı Benfica'ya gidecek

2022'de 6 milyon Euro bonservisle Benfica'dan transfer edilen Gedson Fernandes'in, olası bir satışından elde edilecek gelirin yarısı Portekiz ekibine gidecek. Bu nedenle Beşiktaş Yönetimi'nin Portekizli yıldızı satmaya ikna olması için masaya koyulacak teklifin çok yüksek olması gerekiyor. Siyah-Beyazlılar'ın ocak ayında olası bir satışa sıcak bakmadığı ve ciddi teklifler gelmesi halinde sezon sonunu işaret edeceği öğrenildi.



Sezona fırtına gibi başladı

Giovanni van Bronckhorst'un 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev verdiği Gedson Fernandes, Süper Lig'de 3 gol kaydetti. Portekizli oyuncu, UEFA Avrupa Ligi elemesinde 3 gol, 1 asiste, TFF Süper Kupa'da ise 1 asiste imza attı.



Piyasa değeri 17 milyon Euro

Gedson geçen sene eylül ayında 17 milyon euro'dan 15 milyon euro'ya gerileyen güncel bonservis değerini de yeniden 17 milyon euro'ya yükseltti.

KAYNAK : SABAH
Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR