Beşiktaş tepki gösterdi: Zorbalık, kibir ve küfre yer yok!

Beşiktaş Kulübü, Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nın Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ile oynadığı maçta yaşanan olaylar için açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 22:39 GÜNCELLEME 19.10.2024 22:39 Beşiktaş
Beşiktaş tepki gösterdi: Zorbalık, kibir ve küfre yer yok!

Beşiktaş Kulübü, Kadın Voleybol Takımı'nın Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ile oynadığı maçta yaşanan olaylar sonrası resmi siteden açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Spor salonlarında zorbalık, kibir ve küfre yer yok!

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımımız ile Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı arasında oynanan karşılaşmanın ikinci setinde salona gelen Bahçelievler Belediye Başkanı ve korumalarının saldırgan, sportmenliğe yakışmayan tutumunu şiddetle kınıyoruz.

Salona girer girmez protokol tribününde büyük bir kibirle kendisinin neden kapıda karşılanmadığını sorgulayan, ardından tahrik edici ve tehditkar tavırlarıyla yöneticilerimize gösterdiği kaba davranışlarla ortamı geren, küfür eden, korumalarının müdahalesi neticesinde yöneticilerimizin yaralanmasına neden olan Bahçelievler Belediye Başkanı ve korumalarını kınıyoruz.

Ne yazık ki kadın ve çocukların izleyici olarak bulunduğu bir ortamda bu hoyrat davranışlarıyla spor etik ve ahlakından uzaklaşmışlardır. Yaşattıkları kaos nedeniyle maçın yaklaşık 40 dakika duraklamasına neden olmuşlardır. Hiçbir şekilde spor sahalarında küfür, zorbalık ve hakarete yer yoktur.

Yaşanan saldırıyla ilgili Türkiye Voleybol Federasyonu'na gerekli şikayeti yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR