Beşiktaş cephesinden Galatasaray maçı öncesi iddialı açıklamalar

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Siyah-beyazlı ekibin gündemini değerlendirdi. Okan Buruk'a geçmiş olsun dileyen Yücel, Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 17:27 GÜNCELLEME 25.10.2024 17:34 Beşiktaş
Beşiktaş cephesinden Galatasaray maçı öncesi iddialı açıklamalar

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Lyon galibiyeti, Galatasaray derbisi ve transfer konularında konuştu.

"İLK YARI ECEL TERLERİ DÖKSEK DE..."

A Spor'a açıklamalar yapan Hüseyin Yücel, "Gerçekten muhteşem bir galibiyet oldu. Her ne kadar ilk yarı ecel terleri döksek de ikinci yarı çok ciddi bir mücadeleyle hak ettiğimiz bir galibiyet aldık." dedi.

"GALATASARAY'A MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Süper Lig'de 10. haftada Galatasaray'la oynanacak derbi hakkında konuşan Hüseyin Yücel, "Lyon galibiyetinin moral ve motivasyonu var. Kazanmak istiyoruz. Süper Kupa'da perdeyi açmıştık. Galatasaray rövanşı almak istiyor ama müsaade etmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

"DAHA ÖNCE BENZER DAVRANIŞLARIN CEZALARI FARKLI OLDU"

Yunus Akgün'ün cezası hakkında, "Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de buna benzer oyuncuların yapmış olduğu davranışların cezaları farklı oldu. Federasyon'un kararına saygı duymak zorundayız." ifadelerini kullandı.

"TRANSFER YAPMAMIZ MÜKÜN DEĞİL!"

Son olarak transfer mevzusuna değinen Yücel, "Herhangi bir oyuncumuzla yolları ayırmadan yeni bir transfer yapmamız mümkün değil. Aklımızda birkaç bölgeye takviye var.” dedi.

Hüseyin Yücel, apandisit ameliyatı geçiren Okan Buruk'a geçmiş olsun diledi.

"İSRAİL LOBİSİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Hüseyin Yücel, Maccabi Tel Aviv maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Yücel, "Kesinlikle İsrail lobisine izin vermeyeceğiz! Gerekirse biz de elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'yle ortak karar alıp hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR