Ersin Destanoğlu'ndan maç sonu büyük isyan

Beşiktaş'ın deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası Siyah-beyazlı takımın file bekçisi Ersin Destanoğlu dikkat çeken açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2024 22:47 GÜNCELLEME 28.10.2024 23:06 Beşiktaş
Ersin Destanoğlu'ndan maç sonu büyük isyan

Trendyol Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu.

"HAKEM FUTBOLUN ÖNÜNE GEÇTİ"

Maç sonu açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı kaleci Ersin Destanoğlu, yayıncı kuruluşa "Senelerce bu ülkede hakemler tartışılıyor. Bu kadar kolay değil. Takdir haklarını Galatasaray lehine kullanan bir hakem vardı." dedi ve şu ifadeleri kullandı:

"Bize faul yapılıyor. Galatasaray lehine faul veriliyor. Sarı kartlı oyuncular var. İkinci sarı yok. Ben anlamıyorum. Ben daha barajı kurdururken oyunu başlatıyor. İtiraz ediyorum. Kart görüyorum. Bugün futbolun önüne geçen bir hakem yönetimi vardı. Biz bugün güzel oynadık. Top genellikle bizdeydi. Galatasaray sadece 2 duran toptan gol attı."



GEDSON FERNANDES: HAKSIZLIĞA UĞRADIK


Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes de mücadele sonrası hakem Arda Kardeşler'in performansını eleştirdi.

Başarılı orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada, "Biz mağlubiyeti kabul ediyoruz ama bugünkü hakem de adil değildi. Kötü hakem yönetimi tarafından da cezalandırıldık. Haksızlığa uğradık. Kartlar, fauller. Neredeyse aksiyonların çoğunda aleyhimize karar verdi. Galatasaray'ın 2. golünde kalecimiz daha barajı kurdurmadan hakem maçı başlattı. Bu çok yanlış. Daha barajı kurdurmadan hakem başlatıyor." dedi.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR