Beşiktaş'ın yıldızlarından mağlubiyet yorumu

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe'ye 3-1 kaybetti ve turnuvadan elendi. Siyah beyazlı takımın yıldızları açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.04.2025 23:38 GÜNCELLEME 03.04.2025 23:38 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldızlarından mağlubiyet yorumu
Beşiktaş'ın yıldızlarından mağlubiyet yorumu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş öne geçtiği maçta Göztepe'ye 3-1 yenildi ve kupaya veda etti.

Beşiktaşlı yıldızlar mağlubiyeti A Spor'da değerlendirdi.

Tayyip Talha'nın kırmızı kart görmesinin ardından Joao Mario'nun yerine oyuna giren Gabriel Paulista, "Maça iyi başladık. Rakibimize hiç fırsat vermedik. İlk golü de bulduk, kontrol bizdeydi, fırsatlar bulduk. Kırmızı kartla birlikte maçı kaybettik, maç bitti diyebilirim." dedi.

Jonas Svensson, "Maça iyi başladık. Galatasaray maçında gösterdiğimiz eforu gösterdik ama kırmızı karttan sonra işler zorlaştı. Bitirici noktalarda iyi değildik. Kupa bizim için önemli bir hedefti. Bu hedeften uzaklaştığımız için çok üzgünüz. Ligi mümkün olan en iyi yerde bitirmeye çalışacağız." şeklinde konuştu.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR