Osayi-Samuel, Beşiktaş'tan süre istedi

Beşiktaş, Fenerbahçe forması giyen Bright Osayi-Samuel’e transfer teklifinde bulundu. Nijeryalı oyuncu, karar için siyah beyazlı ekipten süre istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.06.2025 22:07 GÜNCELLEME 13.06.2025 22:07 Beşiktaş
Osayi-Samuel, Beşiktaş'tan süre istedi

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah beyazlılar, yeni sezon planlaması kapsamında Bright Osayi-Samuel’e teklif yaptı.

2021 yılından beri Fenerbahçe forması giyen Nijeryalı oyuncunun sarı lacivertli kulüple olan sözleşmesi sona erdi.

BEŞİKTAŞ BEKLEMEYE GEÇTİ

Beşiktaş, 27 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Deneyimli sağ beke resmi teklifini yapan siyah beyazlılar, beklemeye geçti. Osayi Samuel ise karar için Beşiktaş’tan süre istedi.

“Osayi Samuel’e yıllık 2 milyon avro teklif ettim” diyen Başkan Serdal Adalı, bu rakamın üstüne çıkmayacağını belirtti.

Avrupa’dan da teklifler aldığını belirten Nijeryalı oyuncu, Beşiktaş’a kısa süre içerisinde dönüş yapacağını söyledi.

Siyah beyazlı ekibin, Osayi Samuel'i kadrosuna katması halinde Jonas Svensson ile yollarını ayırabileceği belirtiliyor. Norveçli sağ beke Hollanda’dan 2 kulübün ilgisi olduğu öğrenildi.

KAYNAK : TRT Spor
Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR