Yönetimin telefonlarını açmıyor! Beşiktaş'ın yıldızı Alman ekibiyle anlaştı iddiası
Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımıyla anlaşmaya vardığı iddia edilen Milot Rashica, Beşiktaş'ın antrenmanına katılmadı. Siyah-beyazlı yönetimin, Kosovalı oyuncuya ulaşamadığı iddia edildi.
ABONE OLBeşiktaş'ta Ciro Immobile ve Alex Oxlade-Chamberlain ile yollar ayrıldı. Siyah-beyazlı ekipte, Kosovalı oyuncu Milot Rashica'nın da ayrılığı gündemde.
29 yaşındaki Rashica'nın, Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımıyla anlaşmaya vardığı iddia edildi. Beşiktaş'ın, Alman ekibiyle bonservis görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı.
YÖNETİM ULAŞAMIYOR!
Gelecek sezonun hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekipte, Kosovalı oyuncunun antrenmanlara katılmadığı öğrenildi.
BeIN Sports'un haberine göre; Rashica, yönetimin telefonlarını açmıyor.
29 yaşındaki oyuncunun, sosyal medya hesabındaki biyografisinden Beşiktaş yazısını kaldırdığı ortaya çıktı.
BEŞİKTAŞ PERFORMANSI
Beşiktaş'a 2023 yılında Norwich'ten 5.25 milyon Euro karşılığında transfer olan Rashica, çıktığı 82 maçta 10 gol ve 19 asistlik bir performans gösterdi.