5 gollü maçta Beşiktaş, 10 kişilik rakibine diş geçiremedi

Avusturya kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, üçüncü hazırlık maçında Wolfsberger’e 3-2 mağlup oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.07.2025 21:34 GÜNCELLEME 17.07.2025 00:43 Beşiktaş
5 gollü maçta Beşiktaş, 10 kişilik rakibine diş geçiremedi

Beşiktaş, Avusturya kampındaki üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı Wolfsberger AC’ye 3-2 mağlup oldu.

Alpenstadion Kapfenberg’de oynanan maça siyah-beyazlılar; Mert Günok, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai, Milot Rashica, Kartal Yılmaz, Joao Mario, Ege Tıknaz, Rafa Silva, David Jurasek ve Tammy Abraham 11'i ile başladı.

Müsabakanın ilk yarısını 2-2 berabere geçen siyah-beyazlılar, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Beşiktaş'ın gollerini Demir Ege Tıknaz ile Kartal Yılmaz atarken, rakibin sayılarını ise Dejan Zukic, Marco Sulzner ve Erik Kojzek kaydetti.

Öte yandan Wolfsberger'de Slzner, 80. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR