Panama'dan kalktı izlemeye geldi! Murillo, golüyle gazeteciyi mest etti
Beşiktaş Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. Mücadelenin açılış golünü kaydeden Murillo, tribüne kendisini izlemeye gelen Panamalı gazeteci Leo Aguilar'ı da mest etti.
ABONE OLZiraat Türkiye Kupası C Grubu dördüncü maçında Beşiktaş, sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı.
Tüpraş Stadı'nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlı ekip, 4-1'lik skorla rahat kazandı. Beşiktaş'ın gollerini 27'de Murillo, 38'de Salih, 43'te Hyeon-gyu Oh ve 81'de Kartal kaydetti.
PANAMALI GAZETECİ MURİLLO İÇİN GELDİ
Amir Murillo’nun attığı gol yalnızca taraftarları değil, binlerce kilometre uzaktan gelen bir gazeteciyi de sevince boğdu.
Panama’dan Türkiye’ye sırf Murillo’yu izlemek ve onunla ilgili haber yapmak için gelen gazeteci Leo Aguilar, Beşiktaş stadının önünden yaptığı paylaşımla büyük heyecan yaşadı.
Panamalı gazeteci, İstanbul’a ulaştıktan kısa süre sonra Beşiktaş JK’ın sahasında aldığı 4-1’lik galibiyeti ve Murillo’nun attığı golü yerinde takip etmenin mutluluğunu yaşadı.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Türkiye’ye geldik” ifadelerini kullanan Aguilar, stat çevresinden görüntüler paylaşarak atmosferi takipçileriyle paylaştı.
Murillo’nun karşılaşmada attığı şık gol ise Panamalı gazetecinin bu uzun yolculuğunu taçlandırdı.