Beşiktaş taraftarından Antalyaspor maçı için eşi benzeri görülmemiş protesto hazırlığı!
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında bu akşam sahasında Hesap.com Antalyaspor'u konuk edecek. Siyah-beyazlı taraftarların Merkez Hakem Kurulu ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto etmek için özel hazırlık yaptığı kaydedildi.
ABONE OLBeşiktaş'ta Fenerbahçe mücadelesinin yankıları sürüyor. Bu derbinin VAR kayıtlarını isteyen Kara Kartal'da taraftarlar da harekete geçti.
BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN PROTESTO HAZIRLIĞI
Sözcü'de yer alan habere göre: Beşiktaş taraftarlarının bu akşam oynanacak olan Hesap.com Antalyaspor mücadelesinde Merkez Hakem Kurulu ve Türkiye Futbol Federasyonu'na yönelik dev bir protesto hazırlığında olduğu belirtildi.
Süper Lig'de şampiyonluk yarışına Fenerbahçe yenilgisiyle havlu atan siyah-beyazlı taraftarlar için Antalyaspor maçının bir önemi olmadığı aktarıldı. Taraftarlarının tek hedefinin MHK ve TFF olduğu kaydedildi.
PANKARTLAR HAZIRLANDI
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın Kadıköy'deki derbinin ardından yaptığı açıklamalarla başlattığı isyanın ardından taraftarlar, Tüpraş Stadı'na "Kukla VAR" pankartı asılmıştı. Taraftar gruplarının yeni pankartlar hazırladığı aktarıldı.