Cagliari defterini kapatan Semih Kılıçsoy'dan Beşiktaş kararı!
Cagliari ile kiralık sözleşmesi sona eren Semih Kılıçsoy, gelecek sezonda Beşiktaş'ta kalmak istemiyor.
ABONE OLBeşiktaş yönetimi sezon başında teknik heyet kararıyla Semih Kılıçsoy'u Cagliari'ye satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamıştı.
İtalya Serie A temsilcisi, teknik direktör Fabio Pisacane'nin son dönemde forma şansı vermediği genç forvetin 12 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı almıştı.
Bunun üzerine ailevi sebeplerden İstanbul'a erken dönen Semih Kılıçsoy, geleceği ile ilgili rotasını çizdi.
SEMİH BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTEMİYOR
Fotomaç'ın haberinde 20 yaşındaki golcünün gelecek sezon siyah-beyazlı takımda kalmak istemediği ve Semih'in kariyerine Avrupa'nın 5 büyük liginden birinde devam etmeyi planladığı belirtildi.
Haber detayında Semih'in Avrupa'da kalmasının kendi gelişimini daha çok etkileyeceğini düşündüğü bu sebeple gelecek sezon da Avrupa'da futbol oynamak istediği kaydedildi.
Beşiktaş ile Haziran 2028'e kadar mukavelesi bulunan milli futbolcunun menajerinin Avrupa'nın muhtelif ekipleriyle temas halinde olduğu öğrenildi.
A MİLLİ TAKIM'A ÇAĞRILMADI
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2026 FIFA Dünya Kupası öncesi 35 kişilik geniş kadroya Semih Kılıçsoy'u davet etmedi. İtalyan çalıştırıcının bu kararı almasında 20 yaşındaki oyuncunun son dönemde forma şansı bulamamasının etkili olduğu belirtildi. Semih Kılıçsoy, 4 kez A Milli Takım forması giydi.
Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan Semih, Cagliari'de 25 maçta forma şansı bulurken, 4 kez ağları havalandırmayı başardı.