Seçime gidecek Beşiktaş'ta Mete Vardar'ın kararı belli oldu! Tek bir şartı var

Beşiktaş Kulübünde daha önce yöneticilik görevinde bulunan Mete Vardar, mevcut şartlarda Beşiktaş başkanlığına veya yönetim kuruluna aday olma yönünde herhangi bir tasarrufunun bulunmadığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2026 17:53 GÜNCELLEME 09.09.2026 17:59 Beşiktaş
Seçime gidecek Beşiktaş'ta Mete Vardar'ın kararı belli oldu! Tek bir şartı var

Beşiktaş Kulübünde daha önce yöneticilik görevinde bulunan Mete Vardar, mevcut şartlarda Beşiktaş başkanlığına veya yönetim kuruluna aday olma yönünde herhangi bir tasarrufunun bulunmadığını açıkladı.

Vardar, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş'ta alınan olağanüstü seçim kararı sonrasında kendisine çok sayıda telefon, mesaj ve ziyaret gerçekleştirildiğini belirtti.

Beşiktaş camiasından gelen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vardar, başkan adayı olması veya yönetim kurulunda yer alması yönündeki taleplerin kendisini onurlandırdığını ifade etti.

Mevcut iş yoğunluğunun yanı sıra daha önce görev aldığı iki yönetim kurulu döneminde edindiği tecrübeleri değerlendirdiğini aktaran Vardar, "Bugünkü şartlar içerisinde Beşiktaş başkanlığına veya yönetim kuruluna aday olma yönünde herhangi bir tasarrufum bulunmadığını belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.



VARDAR'DAN HÜSEYİN YÜCEL ŞARTI

Vardar, ilerleyen dönemde Hüseyin Yücel'in Beşiktaş başkanlığına aday olması halinde kendisiyle birlikte yeniden bir yönetim kadrosunda görev almayı değerlendirebileceğini belirtti.

Vardar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İleride bir gün Sayın Hüseyin Yücel’in Beşiktaş başkanlığına aday olması ve benim de bilgi, birikim ve tecrübelerimle Beşiktaş’ımıza katkı sağlamam yönünde bir talepte bulunması halinde, yalnızca kendisiyle birlikte yeniden bir yönetim kadrosunda görev almayı değerlendirebileceğimi ifade etmek isterim."

Mevcut başkan adaylarının seçim listelerinde yer almayacağını da net bir şekilde ifade eden Vardar, Beşiktaş'ın ortak sevda olduğunu vurgulayarak yeni dönemde sportif başarı, sürdürülebilir finansal planlama ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile diğer paydaşlarla güçlü bir yönetim anlayışıyla başarıya ulaşılması temennisinde bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR