Rekor kıran Vlahovic'ten Orkun Kökçü'ye övgü yağmuru! 'Bana değil ona yazın'
Beşiktaş'ın yıldızları Orkun Kökçü ve Dusan Vlahovic, Kocaelispor galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı.
ABONE OLBeşiktaş, milli ara dönüşünde sahasında Kocaelispor ile kozlarını paylaştı. Siyah-beyazlı ekip, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.
Mücadelenin ardından Beşiktaş oyuncuları Orkun Kökçü ve Vlahovic açıklamalar yaptı.
Orkun Kökçü şu ifadeleri kullandı:
"HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOKTU"
"3 puan için mutluyuz. Milli arada ister istemez bazı dengeler bozulabilir. Rakiplerimiz hata yapmadı. Bizim de hata yapma lüksümüz yoktu. Hafif bir yorgunluk da var. Oyunumuz çok da iyi değildi bence, daha iyi olabilir. Eski ritmimizi yakalayıp devam etmek istiyoruz."
"Sakatlık iyiye gidiyor. İster istemez eski ritmimde değilim. Milli arada da maça çıktım. Benim için şu an oynamak dakika yapmak önemli. Daha da iyi olabilirdim ama o konuda rahatım. Oynadıkça daha iyi olacağım."
"REKORU BENİM YERİME ORKUN'A YAZIN"
Vlahovic ise; “Çok zor bir maçtı. İyi savunması olan bir rakibe karşı oynadık. Bu şekilde kazanarak devam etmek istiyoruz. Sonuçtan da mutluyuz. Rekor için benim yerime Orkun'un adını yazın. Hak eden kişi o. Sayesinde gollerimi atıyorum. Birbirimize yardımcı oluyoruz ama rekor onundur.” dedi.
VLAHOVİC REKOR KIRDI
Vlahovic 25 yıl sonra Beşiktaş formasıyla ilk 11 çıktığı ilk 4 maçta gol atan ilk isim oldu. Vlahovic, Nouma'nın rekoruna ortak oldu.