Beşiktaş'ın yıldızları mağlubiyeti değerlendirdi! 'Basit goller yedik'
Beşiktaş forması giyen Salih Özcan ve Rıdvan Yılmaz, Trabzonspor maçının ardından açıklamalar yaptı.
ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2026 22:27
GÜNCELLEME 19.10.2026 23:06
Beşiktaş
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş'ta Salih Özcan ve Rıdvan Yılmaz, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.
“İKİ BASİT GOL YEDİK”
"İstediğimizi yapamadık, 3 puanı bizim tarafa yazdıramadık. İki basit gol yedik, onlar attı ve biz atamadık. Mağlubiyetle eve dönüyoruz. Açıkçası skoru bizim tarafa getiremedik. Şanslarımız vardı, değerlendiremedik. Sonrasında iki tane kontra ataktan golleri yedik."
"SKORU BULAMADIK"
“Zor bir maç olacağını biliyorduk. Çok kötü oynamadık, pozisyonlarımız vardı ama skoru bulamadık. Trabzonspor deplasmanından mağlubiyetle ayrıldığımız için üzgünüz.”