TOKİ anahtar teslim töreni

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 724 konutun anahtarları, hak sahiplerine verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2016 17:11 GÜNCELLEME 01.10.2016 02:52 GÜNCEL
TOKİ anahtar teslim töreni

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Yenidoğan Mahallesi'nde düzenlenen anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada, konutların yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Yaklaşık 60 milyon lira üzerinde yatırım yapıldığını belirten Elban, "Okulu, camisi, otoparkları ve sosyal alanlarıyla birlikte her yönüyle dört dörtlük bir alan oluşturuldu. TOKİ konutları, sağlamlık açısından tartışılmaz, plan açısından çok kullanışlıdır. Bu konutlar, vatandaşlarımıza ev olmaktan öte inşallah yuva olur." diye konuştu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir de Türkiye'nin her geçen gün geliştiğini ve bir öncesine göre daha iyi, güzel ve hızlı mesafe kat ettiğini söyledi.

TOKİ'nin AK Parti iktidarına kadar hiçbir vatandaşın tanımadığını dile getiren Eldemir, "Artık TOKİ'yi herkes biliyor. Hedefimiz, büyük. Türkiye genelinde 2023 yılına gelirken 1 milyon 250 bin konutu tamamlamış olacağız. Tabii bunları yaparken ve milletimizin hizmetine sunarken hep birlikte bir olacağız." ifadelerini kullandı.

Daha sonra 724 konutun anahtarları hak sahiplerine dağıtıldı.

KAYNAK : AA