Google'ın gizli özelliklerini öğrenin

Google arama motorunu sadece web sayfalarını bulmak için mi kullanıyorsunuz? Google arama çubuğunun bunun dışında sunduğu birçok faydalı hizmet var. İşte bunlardan bazıları.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2011 09:30 GÜNCELLEME 14.05.2011 09:30 Bilgisayar
Google'ın gizli özelliklerini öğrenin

Google günümüzde artık geliştirdiği işletim sistemleri ve tarayıcılarla daha çok anılır hale geldiyse de aslen tüm bunların bir arama motoruyla başladığını unutmamak gerek.

Google'ın Gizli ve Komik Özellikleri

Google'ın arama motoru şu an dünyada en çok kullanılan arama motoru unvanına sahip ve bunu da yakın zamanda kaptıracak gibi durmuyor.

 


Google'ın diğer faydalı özelliklerini görmek için tıklayınız

Sadece Bir Arama Motoru Değil

Epey sade bir görünüme sahip olan Google arama motorunun aslen sadece arama  yapmak dışında çok farklı  hizmetleri olduğunu biliyor muydunuz?

Google'ın o basit gibi görünen arama çubuğuyla yapabileceklerinizini teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in editörleri detaylı şekilde yazdı. 

Hesap Makinesi

Google arama çubuğunu bir hesap makinesi gibi kullanmanız mümkün. İstediğiniz bir matematik işlemini, Google arama çubuğuna yazıp Enter'a bastığınızda sonuç karşınıza çıkıyor.

Google varken hesap makinesine gerek yok

Hesap makinesinin bir güzel özelliği de işlem sırasını doğru yapması. Yani, yazdığınız işlemlerin arasında parantez koymasanız bile Google doğru sırayı belirleyip ona göre sonuç veriyor.

ShiftDelete.Net

Bu özellikler arasında en faydalısı sizce hangisi?