Faydalı web siteleri

İnternette her gün e-posta adresiniz ve sosyal ağlar arasında mekik dokuyorsanız yer imlerinize yeni siteler eklemenizin zamanı gelmiştir. İşte faydalı web siteleri.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2011 18:25 GÜNCELLEME 15.05.2011 18:25 Bilgisayar
Faydalı web siteleri

İnternet sayesinde artık işten eğlenceye kadar birçok farklı konuda vakit geçirebiliyorsunuz. Tüm dünyayı saran bu ağ özel fikirleri zenginlikle ödüllendiriyor

Yetenekli beyinler fikirlerini güzel tasarlanmış bir websitesiyle desteklediği zaman kısa sürede dünyanın en zenginleri arasındaki yerini alıyor.

Site Dağırcığınız Genişlesin


Haftanın Web Sitelerini Görmek İçin Tıklayınız

Ancak, tüm büyük platformlar gibi internetin de bir sorunu var. Bu sanal ağ o kadar büyük ki insanlar artık yeni tatlar aramak yerine alıştıkları sitelerden ileriye gitmiyor. İnternet üzerinden bulduğumuz siteler sayesinde yeni sayfalarla tanışın ve eğlenin. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net en ilginç siteleri biraraya getirdi.

Kıyafetleriniz Yakışıyor mu?

Bazen nasıl göründüğünüz konusunda arkadaşlarınızın ya da yakın çevrenizin yaptığı eleştiriler yeterli olmayabilir. Gerçekten bir fikir almak için biraz acımasız da olsa sizi hiç tanımayan insanları ayna olarak kullanabilirsiniz. Gettryiton'un kuruluş mantığında bu fikir yatıyor.


www.gotryiton.com

Kıyafetlerle ya da takılarla çektirdiğiniz fotoğrafları profilinize yüklüyorsunuz. Mobil uygulama olarak da çalışan sistemde, insanların önüne rastgele fotoğraflar geliyor buradan kişinin üzerindekilerin yakışıp yakışmadığına dair oylama yapıyor.

(ShiftDelete.Net) 

Bu sitelerden en çok hangisini beğendiniz?